Bombelli

Bombelli SRL a fost infiintata in 1889 cu un act care inca mai exista, în urmă cu mai mult de 120 de ani la Milano.

In 1890 au utilizat sănii pentru zăpadă din lemn, trase de cai. Aceste cadre au fost dotate cu balamale de fier și lanțuri, materiale produse, asamblate și vândute de Bombelli. Între primul și al doilea război mondial, cu începutul mișcării autoturismului, au construit primele prototipuri de pluguri de zăpadă și a început comercializarea produsului. Dar dezvoltarea reală a acestui sector de drum de iarnă a fost de după al doilea război mondial, odata cu construcția rețelei de autostrăzi.

De-a lungul ultimilor 40 de ani, odată cu dezvoltarea de tehnologii de proiectare și producție, produsele au ajuns la un standard ridicat de calitate, pe care il detine Bombelli astăzi. Bombelli SRL a impus pe piețele italiene și străine pentru producerea de echipamente pentru iarnă și întreținerea drumurilor.

Profesionalism, seriozitate, experienta, credibilitatea sunt cuvintele cheie care au ghidat Bombelli în toți acești ani să rămână mereu în slujba clienților săi în cel mai bun mod. Bombelli este un "nume" în domeniul întreținerii de iarnă.